Trognare kunder, nöjdare kunder & bättre lönsamhet.

Vi vill sätta en ny standard på skönhetsvård.

Och en hållbar framtid

Vi har produkter för bland annat skönhetssalonger, spa, fitness och andra verksamheter. Låt oss hjälpa dig att bedriva en lönsam verksamhet - med produkter och kurser i sockring i världsklass!

Våra kursledare har bred erfarenhet inom sockring vid hårborttagning

Kurserna är både fysiska och online

Bygg ett lönsamt företag.

Samtidigt som du räddar planeten.

Vi har ett noga utvalt sortiment av produkter där vi ställer höga krav miljövänligheten utan att tumma på varken kvalité eller pris.

Våra topp 3
Professionella produkter!

För att handla av oss krävs ett inlogg som du kan ansöka om.

Tamara Organic Sugar

USDA Certified Organic, Certified Fair Trade, Certified Leaping Bunny and Vegan. Innehåller endast socker, citronsyra och vatten Både professionella produkter för behandlingar och produkter för hemanvändning av kunden.

Scrummi

Scrummi handdukar är miljövänliga, kraftigt absorberande och mycket hygieniska alternativ.
Scrummi handdukar bryts ner av naturen på så kort tid som 8 veckor! Scrummi är ett ekonomiskt alternativ som spar på både pengar och planet!

Showa

Biologiskt nedbrytbara engångsnitrilhandskar av högsta kvalitet som sitter tight på handen så som en andra hud. Traditionella nitrilhandskar tar över hundra år för att brytas ner, och risken är att de då bryts ner till mikroplaster. Jämför detta med våra handskar som ner av naturen under 1-5 år.

Månadens produkt

Dead Sea Peeling Salt

Saltskrubb är det bästa sättet att peela huden för att få bort döda hudceller. Undvik inåtväxande hårstrån och de infektioner som dessa ofta leder till genom att skrubba huden med salt från Döda havet. Använd saltskrubben exempelvis i duschen och få en underbart len hud.

Några av alla fördelar med sockring

Varför är sockring bättre än vaxning?
Låt oss lista några fördelar!

01

Mycket mindre obehag

Sockerpastan är vattenlöslig och innehåller endast socker, vatten och citronsyra. Sockerpastan fäster inte i levande hudceller så som vax gör.

02

Resultat som varar längre

Hårstrået extraheras i sin naturliga växtriktning. Färre hårstrån bryts av, jämfört med t.ex. vaxning. Det längre tid att växa ut och kan till och med sluta växa helt.

03

Ekologiskt, Fair Trade & Vegan

Certifierat USDA certified Organic, Fair Trade och Vegan.

Detta är mycket starka säljfaktorer som gör att kunder väljer dig före en annan salong.

04

Lyckligare kunder. Högre förtjänst.
Du använder samma klump sockerpasta för hela behandlingen, så produktåtgången är låg.
Kunden kommer till dig för att ha hud fritt från hår. Kan du erbjuda en bättre och behagligare väg till det resultatet, så har du en klar fördel jämfört med dina konkurrenter.

Sockring vs Vaxning

Lager i Falun

Vi har vårat lager i Dalarna - Falun. Därifrån tar vi hand om och skickar ut alla beställningar, vanligtvis redan samma dag!

Fysiska kurser & Online kurser

Vi erbjuder både kurser online och fysiska kurser där vi kommer ut till er. Fördelen med online-kurser är att du kan se om materialet flera gånger!

Ekologiskt & Fairtrade

Vi strävar alltid efter att erbjuda ekologiska & fairtrade produkter för att värna om vår miljö!

Join Us

Tips från våra experter, erbjudanden och så mycket mer i våra nyhetsbrev!